Obnoviť stránku

Little Tikes Autodráha so železnicou

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Little Tikes Autodráha so železnicou

Snáď najobľúbenejšou hračkou každého chlapca sú autíčka a ostatné dopravné prostriedky. S autodráhami Little Tikes so železnicou a tunelom si užije veľa skvelej zábavy. Krásne farebná skladacia súprava kombinuje hru na ceste, železnici a dokonca aj vo vzduchu. Obsahuje 44 dielov s príslušenstvom, ktoré do seba perfektne zapadajú. Autodráhu tak veľmi ľahko a rýchlo zostavíte a rovnako tak aj rýchlo zložíte, keď je potrebné hru uložiť. Zaoblené hrany všetkých častí zaručujú bezpečnosť dieťaťa pri hre.

Kľúčové vlastnosti autodráhy Little Tikes so železnicou

  • Dráha pre autíčka a vláčiky
  • Krásne farebná skladacia súprava
  • Kombinácia cesty, železnice a letectva
  • 44 dielov s príslušenstvom
  • Jednoduché zloženie a rozloženie
  • Zaoblené hrany pre väčšiu bezpečnosť

Bohaté príslušenstvo

V súprave nájdete vysokú horu s prepletenými tunelmi a pristávacou plochou, tajné šmykľavky, padací most, 11 dielikov na zostavenie ciest, 20 dielov na zostavenie železnice a 2 železničné prejazdy sa závorami. Súčasťou sú tiež 3 veselé figúrky a 5 dopravných prostriedkov, ako je auto, helikoptéra, lokomotíva a 2 vagóniky. Hra je vyrobená z plastu a je vhodná pro deti od 18 mesiacov. Urobte svojim deťom radosť a kúpte im túto nádhernú dráhu Little Tikes pre autíčka a vláčiky, s ktorou sa skvele zabaví po dlhú dobu.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:71 × 21 × 42 cm
Počet dielov:
44

Kód:  HRAif7254
Produktové číslo:  0050743004254

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03