Obnoviť stránku

Auto XTRC 3 v 1

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Auto XTRC 3 v 1

Auto XTRC 3 v 1 je detailne prepracovaný a ľahko prestaviteľný RC model auta, ktorý je vhodný pre všetkých malých pretekárov od 8 rokov veku. Tento RC model ponúka nenáročnú a jednoduchú prestavbu na tri rôzne modely áut, Monster, Dragster a Formulu, s ktorými môžete veselo brázdiť váš okruh. Auto je ovládateľné pomocou vysielačky s digitálne proporcionálnym a presným ovládaním, ktoré umožňuje plynulé ovládanie aj pri vysokých rýchlostiach. Ovládanie pracuje na frekvencii 27 MHz, vysielačku je možné ovládať z oboch strán, pôžitok z jazdy si tak môžu vychutnávať nielen praváci, ale aj ľaváci. RC model prináša dokonalý prítlak v režime pretekárskej formuly, čo zabezpečuje ostré rezanie zákrut a svižné zrýchlenie. V Dragster režime trojkolky ocenia malí pretekári precízne spracovanie do najmenších detailov. V Big Foot režime s obrovskými zadnými kolesami si vychutnáte dokonalý pôžitok obrieho monštra brázdiaceho vašu dráhu.
Napájanie auta je zabezpečené pomocou 6 batérií typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Napájanie vysielačky zabezpečuje jedna 9 V batéria, ktorá nie je súčasťou balenia. S týmto RC modelom, ktorý prináša až tri rôzne pretekárske autá v jednom, zažijete veľa napätia, zábavy a pretekania.
Špecifikácie:
Výrobok je vhodný pre deti od 8 rokov veku.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ RC auta Detské

Vlastnosti

Zameranie Detské

Obsah balenia

Obsah balenia Model

Farba

Farba Žltá
Kód:  ZT059n
Produktové číslo:  4891813823001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02