Obnoviť stránku

Appen

4,0 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Appen

Chytré elektronické pero Appen je určené pre deti, ktoré si s ním môžu naplno hrať a maľovať na tablete či smartfóne. Je podporované systémom Android aj iOS, takže nie je nič ľahšie, než si stiahnuť zadarmo aplikáciu a začať sa baviť. Pre používanie nie sú potrebné ani batérie, takže sa nebudete musieť obťažovať s výmenou starých za nové. Toto pero totiž komunikuje s tabletom či chytrým telefónom prepojením cez audio vstup, kam zapájate napríklad slúchadlá. Aké ľahké! 
 

Appen vzdělávací hračka

Maľovanie a vyfarbovanie

Nechajte svoju ratolesť vytvárať s perom Appen jedinečné diela! Stačí len prepustiť uzdu fantázii a ponoriť sa do sveta kreativity, a to bez použitia výtvarných potrieb a papierov. Dieťa môže pomocou aplikácie využívať aj animované nálepky a vyfarbovať ich. Hrot pera umožňuje kresliť hrubé či tenšie čiary v závislosti na tom, ako silno sa na pero zatlačí. 

Učenie je zábava

Pero vaše dieťa pútavou formou zoznámi s písmenkami, číslami a tvary. V aplikácii môžete vyberať z ponuky aktivít ako pre predškolákov, tak pre mladšie deti. Zaobchádzanie s perom je tak jednoduché, že ho s prehľadom zvládnu deti od 2 rokov. 

Appen vzdělávací hračka
Appen vzdělávací hračka

Čas na hranie

V neposlednom rade slúži pero Appen aj ako joystick. Umožňuje dieťaťu hrať dve hry - zábavnú jazdu s autíčkami z Formule 1 a hru "Odkrývaj a hádaj", v ktorej hráč spoznáva ukryté obrázky. Tieto aktivity dieťa nielen zabaví, ale cibrí jeho logické uvažovanie, schopnosť koncentrácie a koordináciu očí a rúk.  


Špecifikácia:
Kompatibilita:Aktualizovaný zoznam podporovaných zariadení nájdete tu
pred nákupom prosím skontrolujte kompatibilitu svojho zariadenia!
Obsah balenia:
1x Appen
1x náhradný hrot
Návod
Odporúčaný vek:
2+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  ZI164
Produktové číslo:  8595582220202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19