Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apei Happo

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Apei Happo

Ak ešte nemáte najpopulárnejšiu hračku súčasnosti pre všetky vekové kategórie, spinner Apei Happo je skvelou voľbou. Krásny prepracovaný tvar s netradičnými cípmi upúta pozornosť vášho okolia. Vďaka použitiu veľmi kvalitných materiálov a prvotriedneho ložiska sa bude točiť skutočne dlhú dobu. Dokáže urobiť až neuveriteľných 7 000 otáčok za minútu. Roztočte spinner Apei Happo medzi prstami a zabudnete na starosti všedných dní. Urobte si pauzu alebo skráťte dlhú chvíľu, spinner je tichý, ale zábavný spoločník. Zamestná prsty, hlavu aj ruky, napríklad keď sa práve pokúšate odnaučiť nejakému zlozvyku. Súťaživejšie povahy môžu pretekať s priateľmi v rôznych trikoch s roztočeným spinnerom a neustále zlepšovať svoje schopnosti a rekordy.

Kľúčové vlastnosti spinnera Apei Happo

  • Detailne prepracovaný tvar upúta pozornosť
  • Vyvinie až 7 000 otáčok za minútu
  • Kvalitné odolné materiály a ložisko
  • Spinner zabaví, rozptýli a precvičí prsty
  • Skvele pomáha pri odvykaní od fajčenia a zlozvykov
  • Zamestná ruky aj hlavu a udržiava vás v strehu
  • Možno ho zbaliť aj do najmenšej tašky či kabelky
  • Spinner je zábavou pre všetky vekové kategórie
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif3321
Produktové číslo:  8596123001816
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08