Obnoviť stránku

Angry Birds - Star Wars TELEPODS, Darth Vader krabice

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Angry Birds - Star Wars TELEPODS, Darth Vader krabice

Angry Birds teraz vo fyzickej forme! Zažite tú najlepšiu zábavu s figúrkami Angry Birds, Ktoré poznáte z populárnej hry. Vaše obľúbené charaktery zo Star Wars vás uchváti v podobe lietajúcich Angry Birds a zlých ošípaných!
Vďaka praktickej krabici Angry Birds Star Wars Darth Vader Case si môžete svoju kolekciu Star Wars Angry Birds vziať sebou, nech už sa chystáte kamkoľvek. Balenie je naviac aj veľmi originálne spracovanie - má tvar Darth Vadera, čo upúta pozornosť každého malého milovníka Star Wars. Unesie dokonca až 30 figúrok Angry Birds Star Wars, kocky zo stavieb, odpaľovač a podstavec. Ten prenesie vaše figúrky do aplikácie na vašom mobilnom zariadení! V balení nájdete navyše exkluzívne figúrku vtáka Chewbacca. Doporučené deťom od 5 rokov veku.

Parametre a špecifikácia

Poznáte z

Poznáte z Star Wars
Kód:  HAS005
Produktové číslo:  5010994763671

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09