Obnoviť stránku

Alexander Malý konštruktér – Nákladiak s rukou Tow Joe

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Alexander Malý konštruktér – Nákladiak s rukou Tow Joe

Éra kreatívnych a tvorivých hračiek je stále na vzostupe. Vďaka tomu môžete aj vy pre svoje dieťa zaobstarať kvalitnejšie hračky cielené na rozvoj logiky a motoriky. Medzi tie určite patrí Stavebnica Alexander Malý konštruktér – Nákladiak s rukou Tow Joe, ktorá sa perfektne hodí ako darček pre každého začínajúceho i pokročilého malého konštruktéra. Stavaním podľa priloženého návodu alebo vytváraním vlastných stavebníc deti nielen získajú polytechnickú zdatnosť, ale posilnia aj svoju kreativitu.

Hlavné prednosti stavebnice Alexander Malý konštruktér

  • Hračka roku 2016
  • Stavebnica rozvíjajúca motoriku a logické myslenie
  • Obsahuje 156 dielikov, vhodná pre deti už od 8 rokov
  • Pevná konštrukcia, s ktorou sa dá ďalej hrať
  • Kombinovateľná s inými sadami stavebníc
  • Nízka cena

Pevná a realistická stavebnica

Sada obsahuje náradie a materiál potrebný k zloženiu stavebnice nákladiaka s rukou Tow Joe. Hlavné kovové konštrukcie sú doplnené o plastové potlačené dieliky, ktoré prepožičiavajú stavebnici Alexander Malý konštruktér patričnú realistickosť. Dokončený stroj je dostatočne pevný a je tak možné zapojiť ho do rôznych detských hier. Veď kto by chcel mať doma model, na ktorý sa len práši?

Kód:  HRAjd0153
Produktové číslo:  5906018016734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19