Obnoviť stránku

Aktivity hrazdička s loptičkami

Garancia najlepšej ceny
84,90 €

Aktivity hrazdička s loptičkami

Hrazdička s loptičkami je hracia deka plná pestrých farieb, rôznych materiálov a zaujímavých aktivít pre najmenších. Navrhnutá bola tak, aby deti bavila, ale zároveň aj motivovala k pohybu i objavovaniu sveta. Závesné hračky v podobe zvieratiek spoľahlivo upútajú každé bábätko. Navyše je podložka vybavená zrkadielkom a niektoré zvieratká šuštia, vydávajú zvuky alebo majú odnímateľné hryzátko. Súčasťou balenia sú aj loptičky veľkostne prispôsobené detskej ruke, ktoré podporujú správny vývoj jemnej motoriky.

V prípade potreby možno hraciu podložku po stranách zložiť a vytvoriť dieťaťu "hniezdo", v ktorom sa bude cítiť úplne bezpečne a tiež ju využije pre hru s loptičkami. Táto hračka významne rozvíja zvedavosť, hmatové a motorické schopnosti detí, zlepšuje ich koncentráciu i koordináciu pohybov. Vďaka veselému dizajnu s motívom zvieratiek a množstvom ponúkaných aktivít si vaše dieťa užije s týmto setom hodiny kvalitnej zábavy a zároveň hračka porastie s ním.

Parametre a špecifikácia:

Odporúčaný vek:
od narodenia

Obsah balenia:
hracia podložka
hrazdička
odnímateľné hračky
32 loptičiek

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 80 cm
Šírka 80 cm
Kód:  QBM074
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9321104840073
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11