Obnoviť stránku

Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok)

4,3 18 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Air Swimmers - Lietajúca ryba (Žralok)

Lietajúci ryba pripláva ako víťaz súťaže HRAČKA ROKU 2011 - Toy of the Year Awards. Stala sa fantastickou zábavou pre malých aj veľkých. Lietajúcu ryba je hračka, ktorá sa voľne pohybuje v priestore vďaka diaľkovému ovládaniu a héliu, ktoré je vnútri ryby. Diaľkové ovládanie umožňuje pohyb nielen dopredu, ale aj hore a dolu. Jednoduché ovládanie je zaručené vďaka patentovanému systému vyvažovania.
Telo je vyrobené z odolného nylonu. Nemusíte sa teda obávať. Náraz túto lietajúcu hračku len tak nepoškodí. Lietajúca ryba sa radšej ľahko odrazí, než aby došlo k pretrhnutiu, prasknutiu alebo poškodeniu. Vďaka nylonu vydržia lietajúce ryby nafúknuté až niekoľko dlhých týždňov. Diaľkové ovládanie funguje na 4 AAA batérie a motorček v tele ryby poháňa jedna AAA batérie. Telo ryby sa jednoducho naplní héliom ako klasický balónik. Samozrejme možno rybu kedykoľvek vypustiť a opäť naplniť. Pozor hélium nie je súčasťou balenia!
Parametre a špecifikácia:
Vyhotovenie: žralokVeľkosť: dĺžka cca 140 cm, výška cca 45 cmHmotnosť: cca 0,5 kgMotorček: 1x batéria AAADiaľkové ovládanie: 4x batéria AAA

Kód:  ZB579p1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16