Obnoviť stránku

Addo Doktorský kufrík

20,54 €

Addo Doktorský kufrík

Ďalší do ordinácie, prosím! S lekárskou súpravou Addo budú vaši malí lekári pripravení poskytnúť prvú pomoc kdekoľvek. Navyše si na ňu môžu napísať svoje meno, aby kamaráti a rodina vedeli, komu patrí. Doktorský kufrík Addo obsahuje všetky nástroje potrebné na vyšetrenie a vyliečenie pacientov, medzi nimi stetoskop vydávajúci realistické zvuky a otoskop, ktorý svieti. Súčasťou balenia sú batérie. Návšteva lekára v reálnom svete už nebude problém, pretože vaše dieťa bude vedieť, čo ho v ordinácii čaká. Kufrík je vhodný pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti súpravy hračiek Addo Doktorský kufrík

  • Obsahuje všetko vybavenie potrebné na vyšetrenie pacienta
  • Súčasťou kufríka Addo sú hračky vydávajúce realistické zvuky a svetlo
  • Môže zmierniť strach z návštev u lekára
  • Doktorská súprava je vhodná pre deti od 3 rokov

Súprava obsahuje: 
Svetelný a zvukový stetoskop, otoskop so svetlom, striekačku, teplomer, sadu pinziet, dve liekovky, nožnice a ľadvinku, to všetko zabalené v praktickom kufríku.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Typ

Typ Lekár

Obsah balenia

Obsah balenia Kufrík
Kód:  HRAbz25471
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056289400951

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12