Obnoviť stránku

4D City - Puzzle Hong Kong

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

4D City - Puzzle Hong Kong

Patríte medzi obdivovateľov histórie a časov dávno minulých? Oplývate bohatou predstavivosťou, nerobí vám problém orientácia v priestore a milujete objavovanie nových vecí? Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali kladne, potom ste práve našli ideálneho spoločníka pre trávenie voľného času. Vzdelávacie puzzle, ktoré ponúkajú nespočetné množstvo zobrazenia a zostavenia, nespočítateľne veľa variantov prevedenia a možnosť originality jednotlivých riešení, sa môže stať ideálnym darčekom pre každého, kto rád premýšľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa možností zostavenia
  • Historická aj súčasná vrstva
  • Rozvíjanie predstavivosti
  • Rozmery: 50,8 × 40,6 × 10,1 cm

História pod palcom

Vďaka štvorvrstvému prevedeniu sa pri zostavovaní mapy Hong Kongu rozhodne nudiť nebudete. K dispozícii máte diely pre vrstvu historickú a súčasnú, a potom kusy pre pamiatky a budovy tvoriace tretiu vrstvu. Tu možno pozorovať, ako sa slávna metropola vyvíjala v priebehu rokov. Záleží len na vás, či zostavíte Hong Kong v období britskej kolonizácie, pod nadvládou Číny, alebo či budete len sledovať, ako sa mesto chronologicky posúvalo až k jeho súčasnej podobe.

 

 
Kód:  HRAa5578
Produktové číslo:  714832400265

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02