Obnoviť stránku

3D Puzzle Nanostad Spain - Vicente Calderona futbalový štadión Atletico de Madrid

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

3D Puzzle Nanostad Spain - Vicente Calderona futbalový štadión Atletico de Madrid

3D Puzzle Nanostad Spain - Vicente Calderona poteší predovšetkým futbalových fanúšikov, ktorí si tak môžu doma postaviťrepliku futbalového štadióna španielskeho tímu Atletico Madrid.Štadión bol otvorený v roku 1966 a má kapacitu 54 851 divákov.Stavebnica obsahuje 156 dielikov, ktoré do seba jednoducho zapadajú, pri skladaní nepotrebujete lepidlo ani žiadne iné nástroje. Navyše sú všetky dielikypre uľahčenieočíslované, stavbu tak zvládne úplne každý.
Diely štadióne sú vyrobené z polystyrénovej peny a
pokryté kvalitným foto papierom.Hračka pomáha deťom rozvíjať ich predstavivosť a vynaliezavosť, trénuje jemnú motoriku. Spĺňa všetky medzinárodné testy hračiek. Kúpte si toto jedinečné 3D Puzzle a užite si pri stavaní veľa skvelej zábavy.
Doplňujúce informácie:
Rozmery modelu:
31 × 23 × 25 cm
Hmotnosť modelu:
2 kg

Kód:  HRAa7358
Produktové číslo:  18414606827111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19