Obnoviť stránku

3D Puzzle Nanostad Španielsko - Mestalla futbalový štadión Valencia

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3D Puzzle Nanostad Španielsko - Mestalla futbalový štadión Valencia

3D Puzzle Nanostad Španielsko - Mestalla bude mimoriadne spokojný s futbalovými fanúšikmi, ktorí dokážu vytvoriťrepliku futbalového štadiónavoValenciidoma.Štadión bol otvorený v roku 1923 a má kapacitu55 000diváci.
Sada obsahuje 120 kusov, ktoré sa navzájom zapadajú, pri skladaní nepotrebujete lepidlo ani iné nástroje. Okrem toho sú tu všetky kúskypre pohodlieočíslované, aby to všetci dokázali.
Časť štadióna je vyrobená z polystyrénovej peny a
pokrytý vysokokvalitným fotografickým papierom. Hračka pomáha deťom rozvíjať svoju predstavivosť a vynaliezavosť, trénovať jemné motocykle. Spĺňa všetky medzinárodné testy hračiek. Získajte tento unikátny 3D puzzle a vychutnajte si veľa zábavy.
Ďalšie informácie:
Rozmery modelu:
33,6 x 8,5 x 32,1 cm
Hmotnosť modelu:
2 kg

Kód:  HRAa7359
Produktové číslo:  18414606827128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08