Obnoviť stránku

3D Magic spinner náhradné formy

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

3D Magic spinner náhradné formy

Ďalšie kreatívne hračky z radu 3D Magic, ktoré spoľahlivo zabavia deti aj dospelých. Vďaka týmto tematickým súpravám si hravo vyrobíte ďalšie figúrky. Tentoraz zo sveta akčných hrdinov, áut či krehkých víl. Ide totiž o náhradné formy k 3D Magic spinnera. Samotná výroba je jednoduchá. Formu naplňte gélom a potom už len otáčajte kľukou 3D Magic spinnera, ktorý všetku prácu urobí za vás. Gél sa vďaka tomu rovnomerne rozprestrie po celej forme a je pripravený k poslednému kroku. Formu vyberte zo spinnera a vložte do 3D Magic makera. Vďaka pôsobeniu UV žiarenia gél počas chvíľky stuhne a figúrky môžu vyraziť do akcie.

Kľúčové vlastnosti náhradných formiem k 3D Magic spinnera

  • Pomocou UV svetla vytvoríte behom chvíľky úžasné 3D postavičky
  • 3D Magic spinner podporuje kreativitu detí
  • Rozvíja priestorovú predstavivosť
  • Napomáha logickému uvažovaniu
  • Povzbudzuje detskú motoriku a zručnosť

3D Magic spinner náhradné formy –zábava pre každého

Práca s tvorivou súpravou 3D Magic spinner je jednoduchá a zvládnu ju už predškolské deti. Mladším deťom určite radi pomôžu rodičia a užijú si tak veľa spoločnej zábavy. S hotovými výrobkami z 3D Magic spinnera sa môžu deti hrať, môžu ich zbierať alebo ich niekomu dať a obdariť ho tak originálnym darčekom. Náhradné formy z 3D Magic spinnera tiež dokážu vyrobiť originálnu dekoráciu do každej dievčenskej aj chlapčenskej izbičky.

Súprava obsahuje:
2× 3D magic forma na výrobu tela, rúk a nôh
Šablóna na výrobu doplnkov
Súprava kĺbov a spojok
Návod

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAif5829
Produktové číslo:  8595582228567

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07