Obnoviť stránku

HPE Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM – iba s HPE ProLiant – hlavná licencia

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HPE Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM – iba s HPE ProLiant – hlavná licencia

Windows Server čakal na svoje vylepšenie dlhé 4 roky. Preto je verzia 2016 zásadne prepracovaná, aby splnila dnešné aj budúce nároky spoločností na prevádzku sieťových služieb a cloudové napojenia. Všetky novinky boli navrhnuté najmä na účely vyššej bezpečnosti, stability a flexibilného plnenia každej požadovanej úlohy. Komplexné riešenie Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM vás vo svojom prostredí dovedie, kamkoľvek budete chcieť.

Zoznam najdôležitejších noviniek v Microsoft Windows Server 2016 Standard

  • Pridané vrstvy zabezpečenia a možnosti nasadenia
  • Pri Hyper-V podporuje vnorené virtualizácie
  • Zálohovanie virtuálnych strojov pomocou snapshotov
  • Minimálne náročný Nano Server pre virtualizácie
  • Funkcia softvérového reštartu pre rýchlejší priebeh
  • Windows Containers nesie všetko pre aplikáciu v kontajneri
  • Internet Information Services s protokolom HTTP/2
  • Iba s HPE ProLiant – hlavná licencia 16 core

Viac bezpečnosti

Vo svete, kde na vás čakajú najrôznejšie riziká, potrebujete viac vrstiev zabezpečenia, aby ste zabránili prieniku a odcudzeniu kriticky dôležitých dát. Spoľahnite sa na nové úrovne ochrany integrované do systému Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM. Riešenie Credential Guard a Remote Credential Guard ochráni aj diaľkovo odosielané prihlasovacie údaje administrátora a možno rozdeliť právomoci jednotlivých správcovských účtov, aby nikdy nehrozilo kompletné odkrytie systémových funkcií. Je však potrebné počítať so všetkým, a tak sú pridané pokročilé nástroje auditu, vďaka ktorým možno identifikovať podozrivé správanie v jadre aj procesoch.

Viac v jednom

Rozdeľte štruktúru služieb do virtuálnych počítačov. Tie prispejú k ochrane celku a zaisteniu samostatnosti každej časti. Aj samotné virtuálne počítače sa však šifrujú nástrojom BitLocker. Znížte využitie zdrojov pomocou odľahčenej inštalácie systému Nano Server. Toto minimalistické prostredie v Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM dokáže zabezpečiť potrebné roly s celkom minimálnymi nárokmi na systémové prostriedky. Aktualizovaný modul Nano Server pre vytváranie bitových kópií Nano Serveru teraz ovláda oddelenie funkcie fyzického hostiteľa a hosťovaného virtuálneho počítača. Podporuje aj rôzne verzie Windows Servera. Alebo zlepšite ochranu aplikácií založených na kontajneroch pomocou kontajnerov Hyper-V.

Rieši praktické problémy prevádzky

Vytvárajte vždy dostupné a škálovateľné riešenia za zlomok ceny. S možnosťou softvérovo definovaného úložiska zvýšite efektivitu datacentra. Prepojíte fyzickú a virtuálnu infraštruktúru softvérovými technológiami, čím znížite náklady na správu, lebo z jedného hardvéru vyťažíte maximum. Centrálne spravujte všetko, monitorujte výkon a riaďte prístup úloh k prostriedkom úložiska z Microsoft Windows Server 2016 Standard CZ OEM.

Novo členené edície Microsoft Windows Server 2016

Operačný systém Windows Server 2016 sa dodáva v 3 rozdielnych edíciách, aby naplnil potreby bez naťahovania rozpočtu. Základná je edícia Essentials určená primárne pre malé spoločnosti a ich siete s maximálne 25 používateľmi. Standard verzia Windows Server 2016 je dobrý základ pre všetky podnikové siete. Oproti nižšej verzii je v cene aj licencia na prevádzku 2 virtuálnych systémov. Vrcholový Windows Server 2016 Datacenter obstojí aj vo veľkých korporáciách a spoločnostiach, ktoré to myslia s virtualizáciou vážne.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre firmy
Produkt MS Windows Server

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania OEM licencia
Počet zariadení 1
Prenositeľnosť licencie Nie
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows

Jazyková verzia

Jazyková verzia CZ
Kód:  TH799z9h10
Produktové číslo:  P00487-221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17