Obnoviť stránku

HPE 1820 8G PoE+ (65W)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HPE 1820 8G PoE+ (65W)

Rad prepínačov HPE 1820 je flexibilným riešením pre menšie organizácie, kde sa vyžaduje vysoký výkon siete, jednoduché používanie a nízke celkové náklady na vlastníctvo (TCO). HPE 1820 8G PoE+ je ľahko spravovateľný gigabitový switch bez potreby prvotnej konfigurácie, takže ho možno používať ihneď po vybalení z krabice a pripojení káblov. Pritom môže byť prispôsobený prostredníctvom grafického používateľského rozhrania vo webovom prehliadači. Nemalou výhodou sú 4 porty s PoE+ pre diaľkové napájanie sieťových prvkov.

Kľúčové vlastnosti switcha HPE 1820 8G PoE+

  • Jednoduché použitie, nasadenie a správa
  • Intuitívne webové rozhranie pre nastavenie
  • 4 porty s diaľkovým napájaním PoE+ (celkovo až 65 W)
  • Prispôsobiteľné funkcie pre zvýšenie výkonu siete
  • Priorita prenosu podľa DSCP QoS s 8 úrovňami
  • Energetická účinnosť a nižšie TCO

Jednoduché nasadenie a priateľsky prívetivá správa

HPE 1820 8G PoE+ je ideálny pre organizácie vyžadujúce jednoduchosť. Rad HPE 1820 je vybavený webovým rozhraním s vylepšenou navigáciou pre jednoduchú správu zariadení aj nie príliš technicky zdatnými užívateľmi. Switch podporuje flexibilné možnosti inštalácie. Možno ho položiť len tak na stôl, namontovať ho na stenu alebo do rackového rozvádzača.

Pružný a energeticky efektívny

Prispôsobiteľné funkcie switcha HPE 1820 8G PoE+ zahŕňajú VLAN, Link aggregation trunking, Spanning Tree a IGMP Snooping. Podporuje tiež protokol Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) pre rýchlejšie zotavenie siete a zásady DSCP QoS pre uprednostnenie časovo citlivých paketov, ako je VoIP a IPTV. Energiu šetrí cez Energy Efficient Ethernet (IEEE), vypínaním nepoužívaných portov alebo plánovanou prevádzkou PoE portov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 254 mm
Výška 43,94 mm
Hĺbka 159,51 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 911,72 g

Porty

10/100/1000Base-T 8
Kód:  TH894l08
Produktové číslo:  J9982A#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16