Obnoviť stránku

HPBWave1s

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HPBWave1s

Skvele zvládnuté dotykové ovládanie mobilného telefónu bolo jednou z najväčších revolúcií poslednej doby. Aj napriek tomu sa však nájde celý rad situácií, kde je dotykové ovládanie krajne nepohodlné prípadne dokonca nemožné. Práve preto vznikol špeciálny ovládač HPBWave1s, ktorý vie snímať vaše gestá.

Kľúčové vlastnosti ovládača HPBWave1s

  • Presné snímanie preddefinovaných gest
  • Ovládač je vhodný napríklad do kúpeľne, pri varení alebo do auta
  • Jednoduché ovládanie hudby alebo telefonovanie
  • Spárovanie s telefónom pomocou technológie Bluetooth
  • Na napájanie slúži 2× AAA batéria (vydrží až 6 mesiacov)
  • Podpora telefónov na platforme Android a iOS

Ovládajte svoj telefón gestami

Sedíte v aute a potrebujte na svojom telefóne prijať hovor alebo znížiť hlasitosť prehrávanej hudby? Stačí mať telefón spárovaný s ovládačom HPBWave1s. Detekčná vzdialenosť je totiž v rozmedzí 7 až 13 centimetrov, čo je v automobile úplne ideálne. Ovládač má z druhej strany zobáčik, pomocou ktorého sa dá pripevniť do mriežky ventilácie. V praxi oceníte pomerne dlhú výdrž na dve AAA batérie, čo predstavuje výdrž až 6 mesiacov.

Kód:  HBW01
Produktové číslo:  Wave1s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04