Obnoviť stránku

HP ZBook 15 G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ZBook 15 G3


Vysoko výkonná mobilná stanica HP určená pre profesionálne využitie s rôznymi aplikáciami. Srdcom notebooku je štvorjadrový procesor Intel Core z rodiny Skylake s podporou funkcie Turbo Boost, ktorá v prípade vysokého vyťaženia dvíha frekvenciu.
Výkon zariadenia ďalej podporuje až 16 GB nového typu operačnej pamäte DDR4. Profesionálna grafická karta AMD FirePro s vlastnou pamäťou je pripravená na prácu s grafikou i kancelárskymi aplikáciami, s ktorými sa vám bude vďaka antireflexnému 15,6" displeju s rozlíšením až 3 840 × 2 160 veľmi dobre pracovať.


Výkonný nástroj pre profesionálov

Tichý chod bez typického bzukotu a klopkania pevného disku zaobstaráva rýchly SSD disk. Uložené dáta môžete zabezpečiť pomocou čítačky odtlačku prsta a šifrovacieho procesora TPM.

Výkonný nástroj pre profesionálov

Veľa miesta pre vaše dáta

Hlavné prednosti

  • Vysoký výkon a prezentovaná grafika
  • Kvalitný 15,6" antireflexný displej
  • Veľa miesta na dokumenty, fotky i videá
  • Štíhlejší a ľahší oproti staršej verzii
  • Dlhá výdrž na batériu
  • Vysoké zabezpečenie vašich dát
Hlavné prednosti
Extrémna výdrž

Uľahčí prácu vo dne aj v noci

Extrémna výdrž

HP svoje notebooky intenzívne testuje 115 000 hodín, aby sa zabezpečilo splnenie ISV certifikácie na zaistenie maximálnej spoľahlivosti.

Zároveň ponúka vďaka batérii s deviatimi článkami vysokú výdrž pri práci. V zhoršených svetelných podmienkach prácu značne uľahčí podsvietená klávesnica.

Kód:  HPBN4252j8NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07