Obnoviť stránku

HP Z230 MT

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Z230 MT

Ak potrebujete výkonný počítač, čo zvládne vysokú záťaž celých 24 hodín denne 7 dní v týždni, tak presne pre vás je určená spoľahlivá, flexibilná a výkonná pracovná stanica HP Z230. Starostlivo vyberané komponenty uložené v ľahko rozšíriteľnom vyhotovení tower umožnia nepretržitú prevádzku firemných aplikácií. Stanica môže rásť spolu s vašim podnikaním flexibilným pridaním úložného priestoru, alebo rozšírením konektivity kedykoľvek to budete potrebovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Pracovné stanice na vysoké, nepretržité zaťaženie
  • Spoľahlivosť preverená výrobcom a jednoduchá rozšíriteľnosť
  • Výkonný štvorjadrový procesor Intel Xeon E3 v3
  • Podpora spracovania až 8 vlákien a technológie vPro
  • Účinný zdroj s 92 % efektivitou a aktívnym PFC šetriacim náklady
  • Profesionálne grafický akcelerátor NVIDIA Quadro K620

Výpočtový výkon

Využitie technológie procesora tretej generácie Intel Xeon E3 ponúkne úžasný výpočtový výkon pri zachovaní relatívne nízkej spotreby. Významná je prítomnosť technológie Intel vPro, ktorá prináša rad benefitov a rozširuje bezpečnosť nielen pre firemných používateľov. Operácie využívajúce viac vlákien pracujú rýchlejšie vďaka balíku inštrukcií zameraných na čo najefektívnejšie využitie jednotlivých jadier pri paralelných procesoch. Pri nečinnosti však naopak dôjde k aktivácii úsporného režimu, v ktorom využije iba potrebný výkon na chod všetkých spustených aplikácií.

Profesionálna grafická karta NVIDIA Quadro K620

Základný model z radu profesionálnych grafických akcelerátorov NVIDIA Quadro je pre svoje schopnosti vhodný do firemného nasadenia, kde splní náročné očakávania. Pritom je jeho kladom aj úsporná prevádzka, len 41 W. Karta na základnej doske pracovnej stanice zaberá slot PCI Express x16. Na výstup pre zobrazovacie panely je vybavená konektormi DVI a DisplayPort, vďaka ktorým je možné dosiahnuť maximálne rozlíšenie 3 840 × 2 160. V prípade DVI je rozlíšenie na úrovni 2 560 × 1 600 bodov. 

Ideálna softvérová výbava

Ku skvelému hardwaru patrí i náležitá softvérová výbava. HP Remote Graphics Softvér vám umožní vzdialený prístup k vašej pracovnej stanici odkiaľkoľvek na svete, čo zvýši efektivitu vašej práce. HP Performance Advisor deteguje možné riziká zníženia výkonu a automaticky vás upozorní skôr, ako nastanú, aby nedošlo k obmedzeniu produktivity pracovného nasadenia. Samozrejmosťou je aj ďalší užitočný softvér, ktorý pracuje na predinštalovanom operačnom systéme Microsoft Windows 7 Professional.

Kód:  HPBD5001h5g
Produktové číslo:  J9B41EA#ARL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03