Obnoviť stránku

HP Wireless Stereo Headset H7000 Black

3,9 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Stereo Headset H7000 Black

Čierna bezdrôtové náhlavné slúchadlá s nekompromisnou kvalitou a čistotou zvuku , excelentným zvukovým podaním, výkonom a dômyselnosťou na všetkých úrovniach zvukového zážitku. Vďaka vysoko kvalitným reproduktorom s vynikajúcou akustikou a vďaka funkciám, ktorými je náhlavná súprava vybavená, získate výnimočný zvuk s jedinečnou čistotou, širokým rozsahom a verným podaním od nízkych až po vysoké tóny.

Bluetooth je pohodlné riešenie pre pripojenie k PC, tabletom, smartfónom či MP3 prehrávačom a prehrávanie všetkého zvuku z počítača, sledovanie filmov či videí, pre internetové hovory, online komunikáciu alebo počúvanie hudby, streamovanie, hranie a chatovanie.

Vďaka svojmu dizajnu a nastaviteľnému vystuženému popruhu, slúchadlá zľahka dosadnú na vaše uši a padnú na vašu hlavu vždy ako uliate . Pomocou otáčania si ich môžete ešte ďalej prispôsobiť.
Poteší vás tiež predĺžená doba prehrávania, komfortné materiály a nabíjacie batérie.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita
Windows XP/Vista™/7/8
Android 3.0 a novší
Apple iOS 4.3 a vyšší

Rozmery
181,01x139,75x12,32 mm

Obsah balenia
Náhlavná súprava
Kábel USB
Príručka pre rýchle nastavenie
Záručný list

Dobíjacie batérie
6-8 hodín prevádzky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPCP0570b
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  H6Z97AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04