Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black

4,7 64 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Mouse X4500 Sparkling Black

Majte počítačovú myš HP Wireless Mobile Mouse neustále pripojenú k počítaču a pracujte s ňou všade vďaka pokročilej bezdrôtovej technológii. Myš HP Wireless Mouse je lepšie chránená pred rušivými vplyvmi, a preto s ňou môžete manipulovať aj vo väčšej vzdialenosti od počítača. Zbaví vás tiež všetkého zdržovania s inštaláciou - myš stačí iba pripojiť k počítaču a môžete začať s jej užívaním.
Táto bezdrôtová myš disponuje laserovým snímačom, ktorý funguje na mnohých rôznych povrchoch. Umožní vám preto prácu kdekoľvek - či už ste doma alebo na cestách, vždy vám skvele poslúži a efektivita vašej práce sa tak nezníži za žiadnych podmienok. Navyše sa nemusíte báť, že myši dôjde čoskoro energia, pretože dokáže fungovať na jednu batériu až neuveriteľných 30 mesiacov!
Myši HP Wireless Mouse Sparkling Black nechýba ani dokonale spracovaný futuristický dizajn a prispôsobenie k pohodliu pri manipulácii. Agresívne a zároveň elegantné vyhotovenie pôsobí priamo okúzľujúcim dojmom. Skvelá ergonómia, dokonalá vyváženosť, perfektné proporcie a zaguľatené hrany - to všetko spolu poskytuje celkový neprekonateľný komfort pri práci, takže ju bez problémov môžete používať pokojne aj celý deň. Neuveríte, že vám nebola vyrobená priamo na zákazku!
Táto myš je výnimočná a prvotriedna v životnosti batérie, ktorá je doslova ohromujúcu - až 2,5 roka! Z toho vyplýva, že ušetríte peniaze a navyše nebudete toľko zaťažovať životné prostredie.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Pokročilá bezdrôtová technológia
Laserový snímač
Funkčnosť batérie až 30 mesiacov
Dokonalý komfort pri práci
3 tlačidlá
Pogumované koliesko
USB
Elegantný dizajn
Farebné vyhotovenie:
Čierne
Hardvérová kompatibilita:
Microsoft® Windows® XP/Vista™/7/8
Hmotnosť:
0,075 kg
Rozmery (Š x H x V):
113,95 x 74,2 x 38,5 mm
Napájanie:
batéria AA
Obsah balenia:
Bezdrôtová mobilná myš HP X4000 Linen White
2x batéria AA
Dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,4 cm
Výška 3,85 cm
Hĺbka 11,3 cm
Hmotnosť 0,08 kg

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB, Bezdrôtový USB prijímač

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPCP0402j
Produktové číslo:  H2W26AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08