Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HP Wireless Mouse X3000 Blizzard White

4,7 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Mouse X3000 Blizzard White


2,4 GHz

Povedzte stop káblom!

Spoľahlivý bezdrôtový hlodavec

Povedzte stop drôtom a zdĺhavému Rozuzlovaniu káblom, povedzte áno pokrokovému pripojeniu 2,4 GHz. Myš HP X3000 bola skonštruovaná pod prísnym dohľadom na spracovanie a kvalitu. Nezabudlo sa ani na ergonómiu a nadčasový moderný vzhľad, ktorý môžete zakúpiť v mnohých farebných kombináciách. Rýchlosť a dôraz na komfort ocenia aj cestovatelia, ktorí vďaka myši od spoločnosti HP môžu ovládať svoj notebook výrazne pohodlnejšie ako s klasickým touchpadom.


Malý, ale šikovný

S bezdrôtovým pripojením a citlivosťou až 1200 DPI vás už nič nebude obmedzovať. Iste doceníte aj široké spektrum podporovaných operačných systémov, ako je napríklad systém Windows, Chrome OS a Mac. Prijímač je malý, ale šikovný. Hovoríme tu o špionážnom nano rozmere, vďaka ktorému ľahko prijímač prehliadnete.

Nenechte se omezovat kabelem

Nenechajte sa obmedzovať káblom


Baterie na celý rok

Šťava na dlhých 12 mesiacov

Zabudnite na zásoby batérií

Režim spánku a vypínač napájania. Tieto dve funkcie, ktoré sprvu znejú pomerne obyčajne, zaistia dlhú výdrž batérie. Iba jeden kus AA batérie, ktorý je už súčasťou balenia, vám vydrží pri bežnom používaní až jeden rok! Zásoby batérií a napájacej stanice nechajte ostatným, doprajte si ten luxus a zabudnite na časté menenie batérií.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,7 cm
Výška 3,9 cm
Hĺbka 9,5 cm
Hmotnosť 0,08 kg

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB, Bezdrôtový USB prijímač

Použitie myši

Typ Cestovná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 200 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia

Farba

Farba Biela
Kód:  HPCP0401b6
Produktové číslo:  N4G64AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18