Obnoviť stránku

HP Wireless Keyboard & Mouse SK

4,3 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Keyboard & Mouse SK

Sada bezdrôtovej klávesnice a laserovej myši v luxusne vyzerajúcom vyhotovení vhodná ako štýlový doplnok vašej pracovne či kancelárie. Hladký a čistý dizajn klávesnice sa dokonale hodí aj do počítačového kútika. Klávesnica má nízky profil, vyniká jednoduchou obsluhou a ponúka maximálny komfort pri práci.

Myš

Myš prináša revolučné laserový senzor s fenomenálne citlivosťou a schopnosťou práce na ľubovoľnom povrchu - vrátane skla a reflexných materiálov. Spoľahlivo zaznamená a presne prenesie pohyb vašej ruky na obrazovku. Jej tvar umožňuje pohodlné držanie. Vo výbave má aj rolovacie koliesko na rýchly posun nahor i nadol v dokumentoch a na internetových stránkach.

Prijímač

Komunikácia periférií s počítačom prebieha bezdrôtovým prenosom. Každý prijímač reaguje len na konkrétnu klávesnicu a myš, takže môžete v jednej kancelárii využiť niekoľko bezdrôtových systémov bez obáv z rušenia. Prijímací modul pripojíte cez rozhranie USB.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 46,03 cm (460,3 mm)
Výška 2,79 cm (27,87 mm)
Kód:  HPBP0801e
Produktové číslo:  QY449AA#AKR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09