Obnoviť stránku

HP Universal USB Charging Port Replicator

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Universal USB Charging Port Replicator

Vyberte často používané periférie a pripojte sa k nim pomocou jedného kábla USB z notebooku cez replikátor portov HP Universal Charging Port Replicator. Obsahuje dvojicu portov USB 3.0 a štvoricu portov USB 2.0 na pripojenie napríklad tlačiarne, flashdisku alebo externého disku, pomocou konektorov DiplayPort a HDMI ľahko pripojíte samostatný monitor. Na internet sa pripojíte cez rozhranie 10/100/1000 Ethernet.

HP Universal Charging Port Replicator ponúkne tiež integrované vstupy pre slúchadlá a mikrofón. Vnútri replikátora je uskladnených dvanásť vymeniteľných nadstavcov napájacieho konektora, vďaka ktorým môžete nabíjať naozaj širokú paletu notebookov rôznych značiek. Nadstavec stačí pripojiť k napájaciemu káblu.

Kód:  HPBP3004
Produktové číslo:  E6D70AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03