Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HP Thunderbolt 3 Dock 200W

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Thunderbolt 3 Dock 200W

Vytvorte extrémne silné a efektívne mobilné pracovisko. Kombinácia vášho HP ZBook a tejto dokovacej stanice vám umožní pripojiť až desať zariadení súčasne. K svojmu zariadeniu pripojíte dokovaciu stanicu pomocou kábla USB-C. A aké konektory budete mať k dispozícii? Dvojica DisplayPort vám umožní pripojiť ďalšie zobrazovacie zariadenia ako napr. monitor, televízor alebo projektor. Iste oceníte podporu rozlíšenia Ultra HD. Pre staršie zariadenia je tu pripravený jeden VGA (D-Sub) port. K sieti sa pripojíte pomocou RJ-45. Nechýba ani štvorica rýchlych USB 3.0 portov slúžiacich na pripojenie externých úložísk alebo na nabíjanie mobilných telefónov a tabletov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre HP ZBook
  • Rozhranie Thunderbolt 3
  • Dva DisplayPorty s podporou Ultra HD rozlíšenie (4K)
  • Audio Combo Jack
  • Malé rozmery
  • Možnosť pripojenia až 10 zariadení
  • Rozmery: 23 × 1,75 × 5,7 cm

Druhé rozhranie Thunderbolt 3 umožňuje rýchle dobitie vášho notebooku. Malé rozmery sú zárukou, že dokovaciu stanicu budete môcť mať neustále pri sebe – aj na cestách. Navyše vás zbaví neporiadku na pracovnom stole. Všetky káble môžete mať mimo pracovný priestor – k notebooku pripojíte iba jeden kábel, ktorý zaisťuje prenos dát medzi dokovacou stanicou a notebookom.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23 cm
Výška 5,7 cm
Hĺbka 1,75 cm
Hmotnosť 227 g

Značka notebooku

Značka notebooku HP
Rad notebooku ZBook
Kód:  HPBP3001k2
Produktové číslo:  P5Q61AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11