Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HP StorageWorks DAT40i USB

HP StorageWorks DAT40i USB

Výkonný interní zálohovací systém určený predovšetkým pre malé servery alebo pracovné stanice.Systém je založený na priemyselnom štandarde ukládání DDS-4 s možnosťou zaznamenania až 40 GB dát (komprimovaný v pomere 2:1).Táto osvedčená technológia dosahuje vysokú bezporuchovosti a zabezpečuje kvalitnú ochranu dát.Prístroj ukladá komprimovaná dáta rýchlosťou až 21,6 GB za hodinu a je vybavený vyrovnávacie pamäťou o veľkosti 8 MB.Pripojenie k počítaču zabezpečuje rozhranie USB 2.0, vďaka ktorému je sprevádzkovanie veľmi jednoduché a rýchle.
Prístroj ponúka aj kompletné obnovenie systému pomocou stlačení tlačidla bez potreby ďalšieho systémového disku či softwaru na CD.Zaručená je aj spätná kompatibilita s predchádzajúcou verziou pásky typu DDS-3 alebo DDS-2.Inštalácia zálohovacieho systému sa vykonáva do 5,25 "pozície.
Parametre a špecifikácie:

Umiestnenie:
5,25 "pozície
Technológia:
DDS-4 (spätne kompatibilné s DDS-3 a DDS-2)
Kapacita:
Bez kompresie:20 GB
S kompresí:40 GB
Prenosová rýchlosť:
180 MB/min (21,6 GB/hod)
Vyrovnávacia pamäť:
8 MB
Rozhranie:
USB 2.0
Kód:  FY313a
Produktové číslo:  DW022A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01