Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HP StorageWorks DAT40e USB externí

HP StorageWorks DAT40e USB externí

Přenosný zálohovací systém určený predovšetkým pre malé servery alebo pracovné stanice.Systém je založený na priemyselnom štandarde ukládání DDS-4 s možnosťou zaznamenania až 40 GB dát (komprimovaný v pomere 2:1).Táto osvedčená technológia dosahuje vysokú bezporuchovosti a zabezpečuje kvalitnú ochranu dát.Prístroj ukladá komprimovaná dáta rýchlosťou až 21,6 GB za hodinu a je vybavený vyrovnávacie pamäťou o veľkosti 8 MB.Pripojenie k počítaču zabezpečuje rozhranie USB 2.0, vďaka ktorému je sprevádzkovanie veľmi jednoduché a rýchle.
Prístroj ponúka aj kompletné obnovenie systému pomocou stlačení tlačidla bez potreby ďalšieho systémového disku či softwaru na CD.Zaručená je aj spätná kompatibilita s predchádzajúcou verziou pásky typu DDS-3 alebo DDS-2.
Parametre a špecifikácie:
Technológia:
DDS-4 (spätne kompatibilné s DDS-3 a DDS-2)
Kapacita:
Bez kompresie:20 GB
S kompresí:40 GB
Prenosová rýchlosť:
180 MB/min (21,6 GB/hod)
Vyrovnávacia pamäť:
8 MB
Rozhranie:
USB 2.0
Kód:  FY313b
Produktové číslo:  DW023A#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19