Obnoviť stránku

HP stereo Bluetooth Headset H5000 Neon Purple

Príslušenstvo k tovaru

HP stereo Bluetooth Headset H5000 Neon Purple

Hľadáte skladné a zároveň kvalitné Bluetooth slúchadlá? Čistý stereofónny zvuk si môžete užiť so slúchadlami HP stereo Bluetooth Headset H5000 Neon Purple. S ich pomocou sa môžete až 7 hodín rozprávať so svojimi známymi pri jazde autom alebo na motorke.

Stačí si pricvaknúť miniatúrny prijímač a prepojiť s akýmkoľvek mobilom alebo tabletom vybaveným technológiou Bluetooth. Zariadenie pre pripojenie môže byť až 9 metrov ďaleko.

Hlavné prednosti

  • Mobilita a kvalitný zvuk
  • Dosah zariadenia je až 9 metrov
  • Môžete jednoducho telefonovať aj streamovať hudbu
  • Moderný dizajn a farebné spracovanie
  • Na jedno nabitie môžete volať až 7 hodín

Jednoduché ovládanie

S pomocou bezdrôtových slúchadiel budete môcť ľahko vybavovať svoje hovory alebo počúvať hudbu z mobilu či iného zariadenia. Ovládanie je ľahko dostupné priamo na miniatúrnom prijímači vrátane mikrofónu.

Pohodlie

Vďaka pružným silikónovým ušným špuntom si môžete vychutnať naozaj kvalitný zvuk. Farebne zladené ploché odpojiteľné káble sa len tak nezamotajú. Aj keď Bluetooth headset vydrží až 200 hodín v pohotovostnom režime, dobije sa ľahko cez USB port z akéhokoľvek zariadenia.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová
Kód:  HPCP0570e4
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  J2X02AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19