Obnoviť stránku

HP Spectre 15x360

2 roky ON-SITE servis
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Spectre 15x360

Séria HP Premium - Spectre x360

Sofistikovaný dizajn je neodmysliteľne výnimočný. Skutočný luxus by nemal mať slabú stranu . Zoznámte sa s množstvom prémiových zariadení navrhnutých s najnovším detailom, aby ste vytvorili perfektné prostredie.

výkon

Spoľahlivý model zariadenia HP Spectre x360 je vybavený modernou platformou Intel Core procesorom Kaby Lake.

Pamäť

Výkonný procesor musí spolupracovať so spoľahlivou pamäťou, takže je počítač vybavený vysokokapacitnou pamäťou RAM.

Grafická karta

Vyhradená grafická karta NVIDIA GeForce MX150 poskytuje plynulý a rýchly softvér pre bežných profesionálov.

SSD

Jednotka SSD dokáže prístup k údajom rýchlejšie a zrýchliť celý počítač.

Všestrannosť a pohodlie

Ultrabook je vybavený moderným hardvérom, extrémne odolným hliníkovým telesom a otočným displejom, ktorý sa dá otáčať až do 360 ° . Vďaka dotykovému dotykovému dotyku a dotykovému paneu vždy dávajte pozor na maximálne jednoduché používanie, zatiaľ čo displej s vysokým rozlíšením zaručuje prvotriednu kvalitu obrazu nielen pri sledovaní filmov.


Tablet PC HP Spectre 13

Mimoriadna všestrannosť

Je čas požiadať o oveľa viac funkčnosti z vášho notebooku. Model HP Spectre x360 kombinuje funkčnosť s flexibilitou v elegantnom dizajne. Spektra x360 sa môže ohýbať na ľubovoľnú polohu s maximálnou flexibilitou. Vďaka štyrom režimom ohýbania, bleskovej rýchlosti a neuveriteľnej životnosti batérie je tento konvertibilný prenosný počítač najlepší pre vaše spokojnosť .

Celodenná mobilita

Úžasne tenký a ľahký v pôsobivom kovovom tele - tento konvertibilný notebook predstavuje majstrovskú zmes dizajnu a výkonu . Očakávajte sa bleskovej rýchlosti po celý deň. Tento model sa vyznačuje obrovskou vytrvalosťou.

Kód:  HPCN2067dNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03