Obnoviť stránku

HP Speakers S5000 2.0 bielej

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Speakers S5000 2.0 bielej

Vylepšite si svoj PC, notebook či smartphone o elegantné reproduktory v kompaktnom prevedení. Zlákajú vás moderným dizajnom, ktorý utvrdzuje precízne prevedenie, a predné kovovou mriežkou. Jemný vzhled nenarušujú z prednej strany žiadne ovládacie prvky. Tie sú šikovne umiestnené na zadnej strane jedného zo satelitných reproduktorov. Nájdeme tu ovládanie zapnutia / hlasitosti a praktický slúchadlový výstup pre počúvanie v súkromí.

kľúčové vlastnosti

  • čistý a elegantný dizajn bez vystupujúcich prvkov
  • 3,5 mm konektor pre pripojenie k ľubovoľnému zdroju
  • konektor pre súkromné ??počúvanie pri pripojení slúchadiel
  • kvalitné prevedenie, ktoré garantuje spoločnosť HP

Perfektné pre každý počítač

Reproduktory produkujú aj cez malé rozmery prekvapivo hlboké basy, a to zásluhou duálnych integrovaných pasívnych radiátorov, ktoré zlepšujú podanie zvuku v nízkych frekvenciách. Reproduktory sú pripravené ihneď po vybalení, stačí ich len pripojiť k notebooku alebo inému zariadeniu pomocou 3,5 mm konektora. Napájanie je riešené klasicky zo siete.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  HPBP0901b
Produktové číslo:  K7S74AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14