Obnoviť stránku

HP SMB Topload 15.6 "

4,6 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP SMB Topload 15.6 "

Zháňate tašku, ktorá nebude drahá, ale napriek tomu bude schopná vyhovieť vašim vysokým nárokom na kvalitné spracovanie, použité materiály a hlavne dizajn? V tom prípade pre vás máme dokonalé riešenie v podobe tohto produktu od spoločnosti Hewlett-Packard. Moderné brašna je určená pre každodenné cestovanie a služobné cesty. Vyvinutá bola presne podľa potrieb užívateľov vlastniacu notebooky s veľkosťou uhlopriečky 15,6 ".

kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre notebooky až do 39,6 cm (15,6 ") uhlopriečky
  • Veľký počet vreciek
  • robustný ucha
  • Odnímateľný ramenný popruh
  • Nízka hmotnosť (0,933 kg)

elegantný spoločník

Vďaka tejto taške ochránite vášho elektronického miláčika pred nepriaznivými vplyvmi počasia, nárazy a škrabancami. Ponúka veľa prepracovaných detailov tak, aby vaše cestovanie čo najviac uľahčila. Do niekoľkých vreciek možno usporiadať dokumenty a príslušenstvo. Veľké predné vrecko je ideálny pre rýchly prístup k veciam dennej potreby aj príslušenstvo, ktoré najviac potrebujete. Budete mať nabíjačku, telefón, kľúče, perá a ďalšie malé predmety usporiadané a po ruke. Taška disponuje samostatnou priehradkou na usporiadanie a bezpečnému prenášanie zložiek a dokumentov. Užívateľov určite poteší prítomnosť odnímateľného ramenného popruhu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Pánske/chlapčenské

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 12 cm
Šírka 42 cm
Výška 32 cm

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPCP0003t
Produktové číslo:  T0F83AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14