Obnoviť stránku

HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver

4,8 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver

Unikátny tableet HP Slatebook x2 s odnímateľnou dokovacou stanicou s klávesnicou dokáže plne uspokojiť nielen požiadavky na mobilitu, ale i na maximálnu efektivitu pri práci. Vybavený najnovšou generáciou ARM procesora nVidia Tegra 4 tablet nemá problém ani s tými najnáročnejšími aplikáciami, ako je sledovanie FullHD filmov, hranie náročných hier či prácu vo viacerých aplikáciách naraz. Exkluzivitu tabletu len ďalej potvrdzuje kvalitnú DTS + zvuk špičkový IPS displej s FullHD rozlíšením a neuveriteľne realistickým podaním farieb. Všetko završuje čoraz viac obľúbený operačný systém Google Android 4.2, s ktorým sa fantázii, zábave ani práci medze nekladú.



Nová generácia dokonalosti

  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Vysoký výkon procesor nVidia Tegra 4
  • Dokonalý IPS displej s FullHD rozlíšením
  • Dokovacia stanica s klávesnicou a batériou
  • Dvojica kamier
  • HDMI port na pripojenie obrazu k monitoru alebo TV
  • Operačný systém Google Android 4.2.2

Bezchybná symbióza


HP Slatebook x2 je univerzálne zariadenie 2 v 1, ktoré spája všetky prednosti notebooku na prácu a tabletu s neobmedzenými možnosťami multimediálnej zábavy. Dokovacia stanica sa k tabletu pripája pomocou magnetickej západky a celý proces je tak veľmi jednoduchý a navyše efektný.

Svet bez obmedzení


Pripojte sa na internet pomocou bezdrôtovej technológie Wi-Fi a vstúpte do sveta plného zábavy a množstva zaujímavých a praktických aplikácií menom Google Android Jelly Bean.

Čas začať pracovať


Nebojte si tablet HP Slatebook x2 vziať do práce. Aplikácia Kingsoft Office vám umožní prístup, editovať a sprístupňovať súbory v cloudovom úložisku. Predstavte si tú slobodu, ktorú získate tým, že môžete virtuálne pracovať s nástrojmi a dokumentami, ktoré dobre poznáte.

Energia na rozdávanie


Viac niekedy znamená menej. To však neplatí v prípade tabletu HP. Okrem batérie priamo v tele tabletu je zdrojom energie vybavená tiež stanica. Po prepojení tak získate dostatok energie na dlhé hodiny práce alebo zábavy a nemusíte sa tak takmer vôbec obmedzovať.

Displej, ktorý vás vtiahne


Dokonalý obraz v každej situácii ponúkne nekompromisný IPS displej s úžasne jemným rozlíšením 1920 x 1200 pixelov. Aj v tomto prípade si technológia IPS zachováva svoje prednosti, medzi ktoré patria široké pozorovacie uhly, živé farby, vysoký kontrast a skvelá čitateľnosť na slnku.


Veľa konských síl


Vnútri tabletu svoje čestné miesto zaujíma špičkový procesor nVidia Tegra 4. Aj cez svoj vysoký výkon však láme rekordy v oblasti výdrže a umožní vám pracovať a užívať si zábavu dlhé hodiny. Zažijete s ním neopakovateľné momenty pri hraní graficky pokročilých hier, pri sledovaní FullHD filmov, seriálov alebo pri nahrávaní videí pomocou jednej z dvojice kamier.
Kód:  HPCN0061c
Produktové číslo:  E2U25EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17