Obnoviť stránku

HP Signature Messenger 16 "

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Signature Messenger 16 "

HP Signature Messenger je elegantná brašňa pre každodenné použitie určená pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 16 ". Bez problému v nej možno prenášať aj tablet, iPad, ďalšie príslušenstvo, veci dennej potreby či dokumenty formátu A4 a brašna stále vyzerá tenko a elegantne.
Vnútorné polstrovaná kapsa na notebook je vybavená poistkou na suchý zips, ktorá zabraňuje vypadnutiu notebooku. Vodeodolný povrch vás uchráni pred vplyvom počasia, vystužené dno funguje ako ochrana pri pádoch. Špeciálny systém siedmich oddelených vreciek uchováva dokumenty a všetky ďalšie vybavenie ľahko prístupné, prehľadne usporiadané a zároveň oddelene od elektroniky, aby bolo zamedzené nechcenému poškodeniu.
Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo polstrovaná ucha, a vy si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Praktická brašňa v čiernom prevedení sa stane vašim nepostrádateľným pomocníkom na ceste do školy, zamestnania či za zábavou.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do 16 "
Farebné prevedenie:
čierna

Parametre a špecifikácia

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "
Kód:  HPCP0006d2
Produktové číslo:  H4P43AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09