Obnoviť stránku

HP PS1810-8G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP PS1810-8G

Kompaktný switch určený na rozšírenie ethernetovej siete v kanceláriách a malých podnikoch. Jeho úsporné rozmery ho dovolia umiestniť prakticky kamkoľvek, nevyžaduje špeciálnu inštaláciu do rackov. Ventilátor chladenia býva často zdrojom problémov, preto bolo použité nové chladenie, ktoré sa zaobíde aj bez ventilátora. Podarilo sa tak výrazne znížiť riziko poškodenia prehriatím, prachom a alebo kondenzáciou vody. Na správu a nastavenie switcha je možné použiť aj užívateľsky prívetivé webové rozhranie.

Switch poskytne 8 RJ-45 portov, ktoré podrporujú 10/100/1000 Mbit/s prenos dát v miestnej sieti. Všetky porty podporujú automatické rozlíšenie plného/polovičného duplexu. O nastavenie priority prenášaných typov dát sa postará technológis QoS (Quality of Service). Iste poteší aj technológia Auto-MDI/MDIX, ktorá automaticky na všetkých portoch rozpoznáva, či ide o priamy alebo krížený kábel. Switch podporuje dokonca technológiu PoE, môže tak byť napájaný prostredníctvom sieťového kábla. Komplexný prehľad o stave, aktivite a rýchlosti pripojených zariadení zaistí prehľadný LED displej s indikátormi pre každý port.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 230 mm
Výška 43,9 mm
Hĺbka 245 mm

Typ a funkcie

Typ Desktop
Funkcie PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 16 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s) 11,9 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 1 230 g

Porty

RJ-45 8 ks
Kód:  TH894k1
Produktové číslo:  J9833A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13