Obnoviť stránku

HP ProOne 600 21,5 "G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProOne 600 21,5 "G3

HP ProOne 600 je štýlový kancelársky počítač zabalený do televízora. Zámerne zvolený hardvér spotrebuje menej energie ako bežné stolové počítače a zároveň zachováva výkonnosť počítača. Ľahká konštrukcia celého zariadenia tiež uľahčuje manipuláciu a šetrí veľa priestoru.Microsoft Windows 10 Pro je operačný systém.

Kľúčové vlastnosti zariadenia HP ProOne 600 21,5 "G3 All-in-One

  • All-in-one od výrobcu
  • Plne HD Anti-oslnenie IPS displeja
  • Moderné hardvérové ​​vybavenie
  • 256 GB SSD pre rýchlu reakciu systému a aplikácií
  • Výškovo nastaviteľný podstavec
  • Komplexná bezpečnosť od spoločnosti HP
  • Burning DVD drive
  • Moderné Windows 10 Pro

Plnohodnotné vybavenie all-in-one s nastaviteľným podstavcom

Moderný procesor postavený na platforme Intel Kaby Lake prevzal vynikajúci výkon celého počítača. Vynikajú najmä so zníženou spotrebou energie, ale stále si zachováva mimoriadny výpočtový výkon pre mnoho bežiacich programov súčasne.
Dôležité údaje musia byť vždy vo viacerých kópiách, pričom vypalovačka DVD na bočnej strane monitora alebo čítačky pamäťových kariet. Počítač môžete pripojiť cez internet cez rozhranie Ethernet alebo bezdrôtovo pomocou WiFi. K dispozícii je aj praktická sada klávesnice s myšou. Potom pripojte ostatné periférie bez problémov na šiestich portoch USB 3.0 .

Vysokokvalitné zobrazenie

Veľký, 21.5-palcový displej s rozlíšením 1920 x 1080 pixlov poskytuje dostatok zobrazovacieho priestoru pre prácu vo viacerých oknách súčasne. Technológia IPS je zárukou vynikajúceho vyfarbenia farieb v každej situácii.Matný povrch zabezpečuje elimináciu nežiaducich odrazov.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača HP ProOne
Kód:  HPBD6020dNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12