Obnoviť stránku

HP ProOne 440 23,8 "G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProOne 440 23,8 "G3

Zariadenie all-in-one All-in All-in One HP All-in-One od spoločnosti HP ukáže štíhly a štýlový dizajn, ktorý sa hodí na kancelársky stôl, príjem alebo stenu. Moderný hardvér sa ukladá do lesklého televízora , šetrí miesto na stôl a zobrazuje zamotané káble.Pre váš pokoj je váš počítač vybavený komplexnými bezpečnostnými nástrojmi od spoločnosti HP. Operačný systém zahŕňa moderný systém Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad, ktorý šetrí miesto
  • 23,8 "Full HD IPS displej
  • Výkonný hardvér v tele monitora
  • Moderné Windows 10 Pro
  • Krásny zvuk vďaka technológii Bang & Olufsen
  • Komplexná bezpečnosť od spoločnosti HP
  • Zavesenie na stenu (VESA)

Profesionálny výkon

Priestranný 23,8-palcový Full HD Full HD displej zakrýva procesor Intel Core od pokročilej rodiny rodín Kaby Lake 7. generácie . Spolu s rýchlou prevádzkovou pamäťou a integrovanou grafikou získate bezproblémové multitasking a plynulý chod celého systému. Na vaše dáta je pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB.

Špičkové vybavenie

Zvuk spoločnosti Bang & Olufsen premení váš počítač na špičkovú zvukovú scénu s skutočne lešteným a úplne pohlcujúcim zvukom. Pokročilé spracovanie zvuku vás prevedie do fázy filmu, budete sa cítiť ako koncert s vašou obľúbenou hudbou.
Zálohovanie sa postará o napaľovačku DVD alebo možnosť pripojiť externú jednotku USB s rýchlym prenosom dát. K dispozícii sú 5, vrátane jedného USB-C na pripojenie všetkých hlavných periférií. Na okamžité použitie po rozbalení je zahrnutá aj bezdrôtová myš a klávesnica.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača HP ProOne
Kód:  HPBD6011gNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19