Obnoviť stránku

HP ProOne 400 20 "G3 Touch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProOne 400 20 "G3 Touch

Zariadenie All-In-One HP All-In-One HP ProOne 400 G3 uskutoční prehliadku kdekoľvek ju umiestnite. Moderný hardvér je uložený v živom tele displeja, šetrí priestor na stole a znižuje nevzhľadné káble.Pre váš pokoj je váš počítač vybavený komplexnými bezpečnostnými nástrojmi od spoločnosti HP. Operačný systém obsahuje overený systém Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti počítača HP ProOne 400 20 "G3

  • Elegantný vzhľad
  • Výkonný hardvér v tele monitora
  • Skvelý zvuk s technológiou DTS Studio Sound
  • Komplexná bezpečnosť od spoločnosti HP

Profesionálny výkon

Displej s rozlíšením 20 "HD + (1600 x 900) skrýva procesory Intel . Spolu s rýchlou prevádzkovou pamäťou a integrovanou grafikou získate bezproblémové multitasking a plynulý chod celého systému. Na vaše dáta je pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB. Zálohovanie sa postará o napaľovačku DVD alebo možnosť pripojiť externý disk USB 3.0 s rýchlym prenosom dát. Na okamžité použitie po rozbalení je do počítača zahrnutá myš a klávesnica.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača HP ProOne
Kód:  HPBD6010vNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03