Obnoviť stránku

HP ProDesk 400 SFF

4,4 6 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 SFF

Cenovo dostupný nástroj pre váš podnik predstavuje počítač ProDesk 400 od spoločnosti Hewlett-Packard. Moderný hardvér je zabalený do veľmi kompaktnej skrine typu SFF (Small Form Factor), ktorá prekvapí svojimi skromnými požiadavkami na priestor. Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia treba o externú grafickú kartu do slotu
PCI-Express x16. Alebo môžete upgradovať operačná pamäť vďaka voľným pozíciám pre DDR3 moduly. Zostava
je dodávaná s predinštalovaným 64-bitovým operačným systémom Windows 7 Professional, Avšak v balení nájdete aj médium, pomocou ktorého môžete ľahko prejsť na moderné Windows 8.1 Pro.
Srdcom počítača je dvojjadrový procesor Intel Core i3 4130, Ktorý pochádza z najnovšej generácie Haswell. Vysokú taktovaciu frekvenciu3,4 GHz každého z jadra dopĺňa fukncia Hyper-Threading, vďaka ktorej procesor pracuje ako logický štvorjadrový procesor. Hravo si tak poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s multimédiami. Procesor dopĺňajú 4 GB operačnej pamäte typu DDR3, Kam sa ukladajú práve spracovávané dáta. Tieto dáta môžu byť, rovnako ako programy, uložená na pevnom disku s kapacitou 500 GB, Ktorého platne rotujú rýchlosťou 7200 otáčok/min. Zálohu vašich dát potom jednoducho môžete napáliť na optické médium multiformátovú DVD napaľovačkou.
Grafický čip Intel HD Graphics 4400, Integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Obraz potom na monitor prenáša analógovo cez VGA konektor alebo digitálne rozhraním DVI. Samozrejmosťou je LAN konektor pre pripojenie k sieti a naopak takmer raritou je u dnešných PC sérový port RS-232, Ktorý však tu nechýba. Ako príslušenstvo k PC balenie obsahuje myš a klávesnicu, ktoré pripojíte do niektorých zo šiestich portov USB 2.0. Majitelia moderných flash diskov alebo iných zariadení s rozhraním USB 3.0 ocenia dvojicu týchto portov, ktoré sa nachádza v čelnej strane počítača.
Kód:  HPBD1008p
Produktové číslo:  D5S21EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19