Obnoviť stránku

HP ProDesk 400 G4 MicroTower

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G4 MicroTower

Pokukujete po novej pracovnej stanici s dostatočným výkonom a rozumnou cenou? Spoločnosť HP predstavuje novú sériu týchto praktických PC s označením ProDesk 400 G4, ktorá splní všetky vaše očakávania a požiadavky. V skrini kompaktných rozmerov tiká na vysokej frekvencii jeden z najnovších procesorov Intel 7. generácie, ktorému sekunduje rýchla pamäť RAM typu DDR4. V neposlednom rade určite poteší aj osadenie efektívnym zdrojom s certifikáciou 80Plus Bronze a účinnosťou dosahujúcej až 85 %.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný PC v kompaktnom šasi MicroTower
  • Úsporná prevádzka so zdrojom s účinnosťou až 85 %
  • Výkonný procesor s integrovaným grafickým jadrom
  • Rýchly disk pre vaše dáta a projekty
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Pro
  • Klávesnica a myš súčasťou balenia

Jednoduchá rozšíriteľnosť

Moderný hardvér je zabalený do veľmi kompaktnej a dizajnovo podarenej skrine typu MicroTower, ktorá prekvapí svojimi skromnými požiadavkami na priestor. Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia napríklad o externú grafickú kartu pomocou slotu PCI-Express x16 3.0 a dalších prídavných kariet do PCI-Express x1. Zostava je dodávaná s predinštalovaným operačným systémom Windows 10 Pro a vďaka pribalenej klávesnici s myšou ho môžete po vybalení ihneď používať.

Vysoký výkon v malom tele

Srdcom počítača je dvojjadrový procesor Intel Pentium Dual Core G4560, ktorý pochádza z modernej generácie Kaby Lake. Hravo si poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo zvládne aj náročnejšie multimédia. Jeho frekvencia sa pohybuje na hranici 3,5 GHz a doplňuje ho 4 GB operačná pamäť typu DDR4, ktorú možno vďaka voľnému slotu rozšíriť až na 32 GB! Na všetky dôležité dáta je tu pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB, takže o miesto núdza naozaj nebude. Je potrebné spomenúť aj prítomnosť optickej DVD-RW mechaniky v "Slim" vyhotovení.

Bohatá konektivita

Grafický čip Intel HD Graphics 610, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Pre monitor alebo iné zobrazovacie zariadenie je k dispozícii DisplayPort či VGA. Samozrejme nechýba integrovaná sieťová a zvukový karta. Myš, klávesnicu a iné periférie jednoducho pripojíte do portov USB 2.0. Na rýchle prenášanie dát z flash alebo externých diskov dobre poslúži hneď niekoľko USB 3.1.

 
Kód:  HPBD1008g2
Produktové číslo:  1EY20EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12