Obnoviť stránku

HP ProDesk 400 G1 DM

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G1 DM

HP ProDesk 400 G1 DM je doposiaľ najmenším firemným stolovým počítačom HP s integrovaným výkonom a zabezpečením podnikovej úrovne. Jeho efektívna miniatúrna konštrukcia, ktorá šetrí priestor a energiu, je zárukou, že stolový počítač HP DM sa vojde prakticky do každého pracovného priestoru. Ľahko ho pripojíte k niekoľkým voliteľným periférnym zariadeniam pomocou integrovaného držiaka VESA.

Prekvapí rozmermi aj výkonom

Srdcom počítača je dvojjadrový procesor Intel Core i3 4160T, ktorý pochádza z modernej generácie Haswell. Vďaka technológii Hyper-Threading pracuje dvojjadrový procesor ako logický štvorjadrový. Hravo si tak poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s multimédiami. Pravou rukou procesora je 4GB operačná pamäť typu DDR3. Užívateľské dáta môžu byť uložené na rýchlom pevnom disku s kapacitou 500 GB.

Plná funkčná výbava

Grafický čip Intel HD Graphics 4400, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Obraz potom na monitor prenáša analógovo cez VGA konektor alebo digitálne pomocou dvoch špičkových DisplayPort a samozrejmosťou je LAN konektor na pripojenie k sieti. Ako príslušenstvo k PC balenie obsahuje myš aj klávesnicu, ktorú pripojíte do niektorých zo šiestich portov USB. Majitelia moderných flash diskov alebo iných zariadení s rozhraním USB 3.0 ocenia dvojicu týchto portov.

Zostava je dodávaná s predinštalovaným 64-bitovým operačným systémom Windows 7 Professional, avšak vďaka licenčnému dojednaniu môžete bezplatne prejsť na moderný Windows 8.1 Pro.

Kód:  HPBD1008n7
Produktové číslo:  L9T57EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06