Obnoviť stránku

HP ProBook 450 G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 450 G3

Notebook HP ProBook 450 G3 je určený pre profesionálne použitie. Vyznačuje sa kvalitným vyhotovením, vysokým výkonom, spoľahlivosťou a precíznym zabezpečením. Séria ProBook je konštruovaná s ohľadom na častú prepravu pri služobných cestách, preto je vrchný kryt vyrobený z kartáčovaného hliníka, ktorý spevňuje šasi. Notebooky sú dodávané s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 7 Professional v 64-bitovej verzii. Lákavou možnosťou je príležitosť prejsť na vyspelý moderný systém Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Procesor Intel modernej architektúry
  • Antireflexný displej s HD Ready alebo Full HD rozlíšením
  • Rýchly M.2 SSD disk s kapacitou až 256 GB
  • Ergonomická podsvietená klávesnica
  • Zabezpečenie pomocou čítačky odtlačkov prstov a zámku Kensington
  • Rýchla WiFi štandardu 80211ac
  • DVD mechanika pre prácu s optickými médiami

Vysoký výkon nielen pre prácu

Vnútri notebooku pracuje výkonný procesor Intel architektúry Skylake so zníženou spotrebou, ktorá pomáha s veľkou výdržou batérie. Spolupracuje s operačnou pamäťou s veľkosťou 4 GB. Integrovaná grafika Intel HD Graphics s prekvapujúco vysokým výkonom sa postará o celý multimediálny obsah a so zníženými detailmi zvládne aj moderné hry. Dokonale ostrý obraz poskytne 15,6" displej s antireflexnou úpravou.

Špičkové vybavenie

Na ergonomickej klávesnici sa dobre píše i po dlhšiu dobu a pre prípad nehody chráni vnútro notebooku proti čiastočnému obliatiu pomocou odtokových kanálikov. Dáta uložíte na veľmi rýchly SSD disk s kapacitou až 256 GB pripojený cez rozhranie M.2. Pre pripojenie iných periférií je k dispozícii audiovizuálne rozhranie HDMI a štyri porty USB, z ktorých dva sú vo vysokorýchlostnej verzii 3.0. Myslené je tiež na zabezpečenie, o ktoré sa postará čítačka odtlačkov prstov a zámok Kensington.

Kód:  HPBN1059eNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12