Obnoviť stránku

HP ProBook 440 G3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 440 G3

Notebook HP ProBook 440 G3 je určený pre profesionálne nasadenie. Vyznačuje sa kvalitným vyhotovením, vysokým výkonom, spoľahlivosťou a precíznym zabezpečením. Séria ProBook je konštruovaná s ohľadom na častú prepravu pri služobných cestách, preto je vrchný kryt vyrobený celý z brúseného hliníka, ktorý spevňuje šasi. Notebook je dodávaný s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 7 Professional v 64-bitovej verzii. Lákavou možnosťou je však možnosť prejsť na vyspelý moderný systém Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolná konštrukcia z hliníka
  • Procesor Intel najnovšej architektúry Skylake
  • Antireflexný displej s až Full HD rozlíšením
  • Bleskurýchly SSD s kapacitou až 256 GB
  • Ergonomická podsvietená klávesnica odolná proti poliatiu
  • Zabezpečenie pomocou čítačky odtlačku prsta a zámku Kensington
  • Rýchla WiFi štandardu 802.11ac

Vysoký výkon nielen pre prácu

Vnútri notebooku tiká výkonný procesor Intel architektúry Skylake so zníženou spotrebou, ktorá pomáha s veľkou výdržou na batériu. Spolupracuje s operačnou pamäťou vo veľkosti 4 GB. Integrovaná grafika Intel HD Graphics s prekvapivým výkonom sa postará o všetok multimediálny obsah a pri znížených detailoch zvládne aj moderné hry. Dokonale ostrý obraz poskytne 14" displej s antireflexnou úpravou.

Špičková výbava

Na ergonomickej klávesnici sa dobre píše aj dlhšiu dobu a pre prípad nehody chráni vnútro notebooku proti čiastočnému poliatiu pomocou odtokových kanálikov. Dáta uložíte na veľmi rýchly SSD disk s kapacitou až 256 GB a rozhraním M.2. Pre pripojenie ďalších periférií slúži audiovizuálne rozhranie HDMI a trojica USB portov, z ktorých dva sú vo vysokorýchlostnej verzii 3.0. Myslené je aj na zabezpečenie o ktoré sa postará čítačka odtlačkov prstov a zámok Kensington.

Kód:  HPBN1011fNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17