Obnoviť stránku

HP ProBook 430

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 430

Notebook vybavený funkciami pre každodenné použitie

Spoľahlivý výkon, komplexná bezpečnosť a reprezentatívny vzhľad poskytujú profesionálom štýlový rad notebookov s polstrovaným hliníkovým krytom klávesnice a moderným vzhľadom. Max. hrúbka iba 2,1 cm a hmotnosť iba 1,5 kg notebooku HP ProBook 430 umožňujú prenos partnera veľmi ľahko.


Ideálne pre efektívnu prácu

Výkonný procesor sľubuje presnosť a spoľahlivosť tradičného výrobcu Intel. Moderná architektúra a najnovšie technológie robia tieto komponenty výnimočnou kombináciou výkonu a kvality . Môžete uložiť dáta na rýchly disk SSD s kapacitou až 256 GB.

Notebook ukrývá slušný výkon

Povedený cestovatel

Spoľahlivý partner na ceste

Pripojte prenosný počítač k televízoru alebo monitoru pomocou konektorov HDMI a VGA a použite tri porty USB vrátane dvoch vysokorýchlostných zariadení USB 3.0 na použitie externej myši, klávesnice, disku alebo tlačiarne. Dlhá životnosť batérie až 8,5 hodiny sa stará o štyri články a chráni antireflexný povrch displeja pred nepríjemným oslňovaním pri práci.


Všetko pre bezpečnosť

Čítačka odtlačkov prstov a šifrovanie jednotky pevného disku poskytuje ochrana používateľských údajov. Aplikácia HP Recovery Manager sa používa na obnovenie v prípade neočakávanej potreby a je tu tiež zabezpečenie spoločnosti HP. Ergonomicky je klávesnica dlho dobre napísaná a chráni vnútrajšok notebooku proti čiastočnému úniku v prípade nehody.

Ergonomická klávesnice
Kód:  HPBN1005c7NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16