Obnoviť stránku

HP Pro Tablet 408 G1

Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

HP Pro Tablet 408 G1

Výborne vybavený firemné tablet HP Pro Tablet 408 G1 vám za výhodnú cenu zabezpečí chod podnikania s rýchlym, spoľahlivým prístupom k aplikáciám v operačnom systéme Windows 10 Home. Tablet je vybavený multidotykovým 8 "displejom s rozlíšením 1280 × 800 pixelov a 2GB RAM pamäťou, čo je dostačujúce základ pre prácu i zábavu. K dispozícii budete mať veľa nástrojov HP pre jednoduchú správu i zabezpečenie dát vrátane modulu TPM.

kľúčové vlastnosti

  • Nástroje a aplikácie HP pre správu a zabezpečenie dát
  • Kvalitný procesor od Intelu
  • Dvojica fotoaparátov pre videohovory a fotky
  • Podpora microSD až do kapacity 128 GB
  • Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 10 Home
  • Stylus súčasťou balenia

Spoľahlivý firemné tablet

Základom tabletu je štvorjadrový procesor Intel Atom Z3736F poskytujúca stabilný výkon pri nízkej spotrebe. S prednou a zadnou kamerou môžete zachytiť dôležité momenty a organizovať videokonferencie. K internetu sa možno pripojiť cez WiFi a ostatné zariadenia vrátane voliteľného príslušenstva HP ako sú napríklad bezdrôtové klávesnice, pripojíte pomocou Bluetooth 4.0. S dodávaným stylusom bude vytváranie obsahu jedna radosť, ten potom môžete prezentovať na projekčnom plátne či televízora s využitím konektora micro HDMI.

Windows 10

S dotykovým displejom naplno vynikne nainštalovaný operačný systém Windows 10 Home. Nový moderný dizajn celého systému sa vyznačuje prehlednosťou, takže všetka vaša práca je rýchla a presná. Windows 10 vám tiež umožní inštaláciu a používanie aplikácií v obchode Windows Store, ktoré vám spríjemnia každodenné používanie, či už ide o aplikácie počasí, akcie alebo mapy.

Kód:  HPBN2501d
Produktové číslo:  H9X73EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17