Obnoviť stránku

HP Pro Tablet 10 EE 3G G1

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Pro Tablet 10 EE 3G G1

Vyrobený pre výučbu

S tabletom HP sa v modernej dobe digitálnej výučby nestratíte. Model Pre Tablet 10 EE 3G G1 je vybavený multidotykovým 10palcovým displejom a 2GB RAM pamäťou, čo je dostačujúce základ ako pre výučbu, tak aj prácu a zábavu. Priložený balík aplikácií HP School Pack podporuje inovácie v školskom vzdelávaní. Pomocou HP Classroom Manager môžu učitelia riadiť triedu, spravovať triedne počítača a komunikovať so študentmi. Systém Windows 8.1 a rad prispôsobených pokynov pre dokonalejšie učenie vám pomôžu prekonať nástrahy celého školského dňa a dovoľujú naplno používať digitálne výučbu.

Naplno až do posledného zvonenie

Vo výbave nechýba štvorjadrový procesor Intel, displej s HD rozlíšením a antireflexnou úpravou a podpora prirodzeného písanie (s voliteľným štýlom). S prednou a zadnou kamerou s vysokým rozlíšením môžete s istotou začať používať projektové učenie. Mimoriadne spoľahlivé pripojenie v podobe bezdrôtovej siete Wi-Fi 802.11 a siete 3G vám umožnia vyučovať a spolupracovať so študentmi, rodičmi a ďalšími triedami. Batérie s dlhou výdržou je zárukou spoľahlivej celodennej práce.

Buďte produktívnejší s bezdrôtovým pripojením

S aplikáciou HP Wireless Hotspot môžete zdieľať svoje bezdrôtové pripojenie WWAN a so službou HP ePrint môžete po bezdrôtovom pripojení tlačiarne tlačiť prakticky odkiaľkoľvek. Prezentujte svoju prácu na projekčnom plátne či televízora a spolupracujte s ostatnými s využitím konektora microHDMI alebo bezdrôtového pripojenia Miracast. Cez Bluetooth môžete napríklad pripojiť voliteľnú základňovou klávesnicu HP Pro 10 EE G16.

Windows 8.1 Pre

S dotykovým displejom naplno vynikne nainštalovaný operačný systém Windows 8.1 Pro. Nový moderný dizajn celého systému sa vyznačuje prehlednosťou, takže všetka vaša práca je rýchla a presná. Windows 8.1 vám tiež umožní inštaláciu a používanie Metro aplikácií, ktoré vám spríjemnia každodenné používanie, či už ide o aplikácie počasí, akcie alebo mapy.

Doplňujúce informácie:

Predinštalovaný softvér:
HP ePrint
skype
Užívateľská príručka HP
Tlačový adaptér HP
Registrácia HP
HP TouchPoint Manager
HP Wireless Hotspot
Microsoft OneNote
Microsoft FreshPaint

Čo je v krabici:
Tablet, nabíjačka, príručka pre rýchle spustenie, stylus HP Pro 10 EE G1

Kód:  HPBN2501b6
Produktové číslo:  L2J89AA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08