Obnoviť stránku

HP Pro 280 G2 SFF

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Pro 280 G2 SFF

Kompaktný a elegantne navrhnutý počítač z radov Pro 280 G2 SFF od svetoznámej spoločnosti Hewlett-Packard ponúka výborné riešenie pre domáce i kancelárske využitie. Konfigurácia tejto zostavy plne dostačuje pre plynulý beh aplikácií z kancelárskych balíčkov, internetového prehliadača, prehrávanie videí vo Full HD a ostatných multimédií alebo dokonca hranie menej náročných hier. Ako operačný systém je tu predinštalovaný moderný systém Windows 10 Home. Obsahom balenia je aj klávesnica a myš. Po rozbalení je teda počítač nachystaný na okamžité používanie, bez zbytočného zdržiavania.

Kľúčové vlastnosti

  • Čierne prevedenie skrine o malých rozmeroch
  • Moderný operačný systém Windows 10
  • Dvojjadrový procesor Intel s integrovanou grafickou kartou
  • Elegantná čierna USB optická myš
  • Kvalitná USB klávesnica s českými znakmi
  • Optická mechanika vhodná pre zálohu dát

Vhodný pomer ceny a výkonu

Základom zostavy je dvojjadrový procesor z radov Intel Celeron. Konkrétne ide o model Dual Core G3900, ktorý dosahuje frekvencie 2,8 GHz. Procesoru asistujú dostačujúce 4 GB operačné pamäte DDR4 s frekvenciou 2133 MHz. O grafickú časť sa stará grafická karta Intel HD Graphics 510. Pre vaše dáta je pripravený objemný grilovacie disk s kapacitou 500 GB, na ktorý sa zmestia všetky vaše fotografie a videá. Dáta si môžete ale tiež zálohovať pomocou optickej DVD vypalovacej mechaniky alebo integrovanej čítačky pamäťových kariet.

Rozhranie pre každý deň

Bežný používateľ veľmi ocení obdivuhodný počet USB portov. Nájdete tu nielen šesticu klasických portov USB 2.0, ale aj dvojicu vysokorýchlostných USB 3.0 portov. K zostave dostanete ako darček presnú optickú myš a kvalitnú klávesnicu so slovenskými znakmi, oboje je v čiernej farbe, aby vám všetko ladilo.

 
Kód:  HPBD1007e5r
Produktové číslo:  1EX85EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08