Obnoviť stránku

HP Pro 280 G1 MicroTower

4,8 8 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Pro 280 G1 MicroTower

Moderný kancelársky počítač HP Pro 280 G1 MicroTower je svojimi parametrami ideálny na vašu každodennú prácu doma alebo v zamestnaní. Ponúka výkonný procesor Intel Pentium G3250 Haswell s inštalovaným operačným systémom Windows 7 s možnosťou bezplatného prechodu na Windows 10 Professional.

Veľkou devízou stolného počítača HP Pro 280 G1 MicroTower je relatívne nízka obstarávacia cena v porovnaní s výkonom, ktorý budete môcť využívať.

Hlavné prednosti

  • Vysokovýkonný procesor od Intelu
  • V práci si poradí so všetkými potrebnými aplikáciami
  • Rýchly disk - znamená žiadne zbytočné oneskorenia
  • Veľké množstvo vstupov na pripojenie ďalších zariadení - 8 portov USB!

Minimálne nároky na miesto

Ako už názov napovedá, počítač HP Pro 280 G1 zo série MicroTower vám zaberie na pracovnom stole minimum miesta. To oceníte hlavne, keď k nemu potrebujete ďalšie vybavenie, ako napríklad tlačiareň a pod. Potom už môžu rozhodovať aj centimetre.

Bezdrôtová tlač

Počítač HP Pro 280 G1 MicroTower ponúka bezdrôtovú tlač pomocou služby HP-ePrint. Stačí byť len na internete a prihlásiť sa k danej službe na webe spoločnosti HP. Nepotrebujete žiadne ovládače!

Kód:  HPBD1007e4h
Produktové číslo:  N0D97EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19