Obnoviť stránku

HP Pavilion 510

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion 510

Kompaktný a úsporný radu HP 510 je ideálnym riešením pre domáce i kancelárske použitie.Jeho konfigurácia je úplne dostatočná na prevádzku kancelárskych aplikácií, internet a poštu, prehrávanie videí vo formáte Full HD a iných multimédií alebo hranie menej náročných hier. Vnútorný operačný systém Windows 10 Home je predinštalovaný v 64-bitovej verzii a obsahuje klávesnicu aj myš. Po rozbalení môžete ihneď začať používať počítač.

Kľúčové vlastnosti

  • Uncut dizajn v bielej farbe
  • Domáce a kancelárske počítače vhodné pre rodiny s deťmi
  • Integrovaný WiFi ac a Bluetooth 4.2
  • Moderný operačný systém Windows 10
  • Elegantná a presná optická myš USB
  • Biela USB klávesnica s českými znakmi
  • Montáž je pripravená na okamžité použitie

Veľmi dobrý pomer cena / výkon

Na pracovnej ploche je jeden z výkonných procesorov spoločnosti Intel alebo AMD . Procesor pracuje s veľmi rýchlou 8GB pamäťou DDR4 2133 MHz. Graficky sú tieto modely vybavené kartami AMD Radeon alebo NVIDIA Geforce s vlastnou 2 GB pamäte. Na pripojenie monitora alebo projektora môžeme použiť výstupy HDMI, DVI alebo DisplayPort. Vaše údaje budú obsahovať objemný 1TB pevný disk, ktorý sa otáča na 7200 ot./min. Celá zostava je úsporná, pretože pri plnom zaťažení jej spotreba nepresahuje 180 W.

Široká možnosť pripojenia

Môžete sa pripojiť k internetu prostredníctvom gigabitového ethernetu a Wi-Fi. Pomocou rozhrania Bluetooth 4.2 môžete komunikovať s telefónom, zdieľať súbory alebo spárovať rôzne príslušenstvo. Pre všetko ostatné je niekoľko portov USB 2.0 a USB 3.0 . Počítač tiež obsahuje optickú jednotku alebo integrovanú čítačku pamäťových kariet na zálohovanie údajov.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača HP Pavilion
Kód:  HPCD0003b2NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16