Obnoviť stránku

HP Pavilion 500-420nc

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

HP Pavilion 500-420nc

Multimediálny stroj pre náročných

Počítač HP Pavilion je špičkovým strojom ukrytým v elegantnom tele a ponúkajúcim naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý chod grafických aplikácií či moderných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu. Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom zábavy. Súčasťou balenia je aj praktický set klávesnice s myšou.

HP Pavilion 500-420nc

Zvláda aj herné nasadenie


Srdcom celej zostavy je štvorjadrový procesor Intel Core i5 4460S, ktorý sa dokáže pretaktovať až na hranicu 3,4 GHz. Architektúra Haswell má okrem úsporných funkcií aj niekoľko technológií, ktoré majú výrazný vplyv na stabilný výkon. Žiadna aplikácia pre neho nebude dosť náročná a práca so systémom aj s programami bude viac než rýchla. Nechajte sa hýčkať modernými technológiami a zažite maximálnu slobodu. Grafický čip pochádza od spoločnosti NVIDIA a konkrétne ide o vydarený model GeForce GTX 745. Samotná operačná pamäť má veľkosť 8 GB RAM DDR3.


Porty na přední straně

Počítač v plnej výbave

Výbava, ktorá vás ničím neobmedzí

Bohatú výbavu ďalej dopĺňa najnovší operačný systém Microsoft Windows 8.1, s ktorým využijete výkon všetkých komponentov naozaj naplno. Dostatok priestoru ponúkne úložisko s kapacitou 1 TB. Prístup k diskom a optickým jednotkám je navyše veľmi jednoduchý a pre ich montáž či demontáž nepotrebuje žiadne špeciálne skrutkovače. Nechýba ani bleskurýchle rozhranie USB 3.0 alebo čítačka pamäťových kariet 6v1. Ide skrátka o všestranne použiteľný a výkonný počítač.

Kód:  HPCD0005b
Produktové číslo:  K2F04EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03