Obnoviť stránku

HP Pavilion 500-301nc

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion 500-301nc

Stolný počítač HP Pavilion 500 je prístroj, ktorý svojím vzhľadom vsádza na jednoduchosť a eleganciu a ktorý vám ponúkne skutočne výborný pomer ceny a výkonu. Vďaka kvalitným komponentom ukrytým vnútri zariadenia poslúži v akejkoľvek situácii, či už surfujete po internete, sledujete filmy, počúvate hudbu, hráte hry alebo pracujete s väčším množstvom súborov. To všetko rýchlo a bez zbytočných odkladov. V zariadení je predinštalovaný operačný systém Windows 8.1 s 64-bitovou architektúrou.
O plynulosť a rýchlosť chodu všetkých procesov sa stará moderný štvorjadrový procesor AMD A10-6700 taktovaný na frekvencii 3,7 GHz, ktorý je doplňovaný 8GB DDR3 operačnou pamäťou a silnou grafickou kartou AMD Radeon R7 240. Všetky svoje súbory a multimédiá ľahko ukladajte do 1TB HDD úložiska . O konektivitu sa starajú porty USB 2.0 (4x), USB 3.0 (2x), HDMI a čítačka pamäťových kariet 6 v 1. Existujúce IT riešenia pomôžu zachovať porty DVI a DVD optická mechanika. Súčasťou je tiež USB klávesnica s myšou.

Kód:  HPCD0004m
Produktové číslo:  J5M79EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07