Obnoviť stránku

HP Pavilion 14

Príslušenstvo k tovaru

HP Pavilion 14

HP Pavilion 14 je notebook, ktorý spadá do kategórie notebookov určených predovšetkým pre kancelársku prácu. Vnútri notebooku sa nachádza dvojjadrový procesor Intel Core z rodiny Kaby Lake na frekvencii 2,4 GHz a disponuje 3M cache pamäťou, dopomáha mu 4 GB operačná pamäť typu DDR4. Tento typ pamätí je rýchlejší a spoľahlivejší než predošlé typy, ako je napríklad pamäť typu DDR3. V notebooku je už inštalovaný operačný systém Windows 10 Home s 64-bitovou architektúrou. Pre dáta, fotografie, súbory a aplikácie je tu 1TB pevný disk s rýchlosťou otáčania až 5 400 otáčok za minútu.

Kľúčové vlastnosti notebooku HP Pavilion 14

  • Úsporný procesor najnovšej generácie
  • 14" displej s FullHD rozlíšením
  • HD webkamera
  • Technológia Wi-Fi a Bluetooth
  • Veľká konektivita
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home

Výborný notebook pre prácu aj zábavu

V notebooku je úsporný procesor siedmej generácie, ten sa dokáže sám inteligentne pretaktovať a zvýšiť tak výdrž notebooku pri prevádzke na batériu. Notebook je tenký, ľahko sa prenáša a ponúka dostatočný výkon pre kancelársku prácu a každodennú prevádzku. Najnovší operačný systém Windows 10 ponúka mnoho funkcií, medzi ne patrí napríklad podpora multitaskingu alebo viac pracovných plôch pre každú činnosť. 14" LED displej ponúka technológiu Brightview, vďaka ktorej je displej jasnejší a ostrejší aj na slnku. U počúvaní hudby iste oceníte vstavané reproduktory značky B&O, sú kvalitne spracované a zvuk, ktorý z nich vychádza je bohatý na výšky i basy.

Veľká konektivita a dostačujúca vybavenosť

Nad displejom sa nachádza HD kamera, ktorú môžete použiť pre videohovory, nechýba ani mikrofón s technológiou pre odstránenie šumu v pozadí. Na bočnej strane notebooku sa nachádza DVD mechanika, najnovší konektor USB USB-C 3.1 prvej generácie a jeden USB 3.0 konektor pre pripojenie myši alebo USB flash disku. Zaiste oceníte integrovanú čítačku SD kariet pre prenos fotografií a videí z fotoaparátu. Notebook môžete pomocou konektora HDMI pohodlne pripojiť k väčšiemu monitoru a či televízoru. V notebooku sa nachádza Wi-Fi modul pre pohodlné bezdrôtové pripojenie k internetu a tiež technológia Bluetooth vo verzii 4.2.

Kód:  HPCN1011w5oNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12